Weekend uit - Tip 1

Op de vrije vrijdag even naar de bouwmarkt, een uitje op zich. Zou eigenlijk bij de weekend uit tips moeten staan bedenk ik me nu en dan met name bij de ‘weekend uit tips voor single ladies’, maar dat terzijde.
 

Na m’n laatste bouwmarktbezoek werd ik direct weer teruggestuurd door m’n vader, die me hielp klussen in huis, vanwege niet matchende schroeven op de pluggen of iets in die trant. Dit keer besloot m’n vader maar even mee te gaan om er zeker van te zijn dat ik niet weer terug zou moeten. In de auto kregen we al bijna woorden vanwege de verkeerde route die hij nam terwijl hij ervan overtuigd was de kortste route te nemen, kon ik me er net van weerhouden niet aan z’n stuur te trekken en besloot maar even tot 10 te tellen. Even een gordijntje voor het keukenraam en de keukendeur, hoe moeilijk kan het zijn. De bouwmarkt-wand vol verschillende vouw-, rol-, en trekgordijnen was groot genoeg. Al raakte ik wel wat afgeleid vanwege een woest aantrekkelijke bouwmarkt-man. Een attractie op zich, of traktatie; wat je wilt. Likkebaardend riep ik de bouwmarktman om wat belangrijke plug en schroefvragen op hem af te vuren en gaf hem net m’n beste ‘Hoi Ehm Hallo Hai’of wat er uitkwam en daarachter nog wat over de plug en de schroef, toen m’n vader riep dat hij zelf natuurlijk wel wist hoe dat zat. De bouwmarkt man zei me dat m’n vriend het antwoord al wist en ging weer verder met dat wat bouwmarktmannen zoal doen. Oh my god! Worst case scenario. De woest aantrekkelijke bouwmarktman dacht dat m’n vader m’n vriend was! Nou mag m’n vader er nog best wezen hoor met z’n 69 jaar, maar om er nou een 30 jaar jongere vrouw naast te zien als vriendin?! Ik probeer mezelf te zien als het groene blaadje van een man die m’n vader had kunnen zijn. En voel me een beetje misselijk worden.

 
Ergens vond ik het wel wat apart, de mannen uit de bouwmarkt keken met rollende ogen en meelijwekkende blikken naar me en m’n vader kreeg goedkeurende knipogen; maar inmiddels vrees ik dat ze ons echt als kibbelend stel zagen ….
 
Single Ladies “Weekend Uit Tip”: breng eens een bezoekje aan de plaatselijke bouwmarkt in de buurt maar laat vooral je vader thuis!

Reacties

miety op 14-01-2012 14:56
haha...zie het levendig voor me!!
zeg maar even welke bouwmarkt...gaat je blonde tante wel mee,gaan we die hunk even van alles te pletter vragen!!!
en reken maar dat hij geen kans krijgt om weg te lopen bij ons!!lol
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl