Gemiste scenes

Gelukkig heb ik geen verkering op de bank zitten en bepaal ik en ik alleen dat Net 5 aan staat op maandagavond tussen 20.30-21.30 uur. Op dat tijdstip is er een in- en uitgaande communicatiestop in Huize H. Het enige nadeel van geen verkering hebben tijdens het kijken van Grey’s Anatomie is dat ik zelf de koffie moet halen.

Murphy hangt altijd graag tegen me aan als ik tv kijk, hij is alleen niet zo’n fan van Grey’s, het blijft toch een mannetje hé. Wat mij betreft kan hij ook prima buiten gaan spelen alleen als ik hem buitenlaat, wil hij meestal binnen 10 minuten weer naar binnen. En dat kan dus niet. Want ik weiger nog langer van de bank te komen tijdens het kijken van Grey’s Anatomie. Zo miste ik laatste een wilde vrijpartij van Dokter Avery met de Co-Assistente in zijn auto om nog maar te zwijgen over gemiste scenes die in ‘The on call room’ plaatsvonden.  

Het wordt de hoogste tijd dat Murphy ook eens doet voor de kost. Ik vind overal haren van hem en daarnaast kotst hij regelmatig een haarbal uit die ik dan ook nog mag opruimen. En dan heb ik het nog niet eens over de kattenbak, waar hij meestal óp maar soms ook gewoon lekker naast zit te kakken. Het is eens afgelopen met dat gedrag, besloot ik. Ik hoef dat toch niet langer te tolereren! 

‘Murphy!’ sprak ik hem even streng toe, ‘je krijgt nog één kans; als jij de koffie haalt tijdens Grey’s Anatomie dan lullen we nergens meer over’.
Ik ben benieuwd.

Reacties

Mrs. T. op 29-05-2013 20:13

Ik wil niet vervelend doen, maar ik denk dat het niet gaat werken.

Mevrouw H. op 29-05-2013 23:48

@ Mrs. T: ik ben bang dat je gelijkt hebt!

zuster_klivia op 30-05-2013 07:03

Jaja, lekker het reactieveld uitzetten bij je verjaardagspost? Dan doe ik het toch gewoon hier? >>> Van harte met je verjaardag! *smak* 

Door op 01-06-2013 15:49
Ik heb dus nog nooit Grey's gezien hè. Als enige vrouw in Nederland volgens mij:-) En Kliefje heeft gelijk; we feliciteren je hier wel! Van harte proficiat en ik wens je een gezond en mooi nieuw levensjaar mét verkering die koffie haalt:-) *smak*
Mrs. T. op 02-06-2013 18:07

Ook ik zet hier maar even haar felicitaties neer. PROFICIAT! Fijn dat je de weg naar waar je wilt zijn ook de moeite waard vindt!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl