Punt.

Nou ja, we deden dan zo maar wat gezellige dingen samen, zonder verplichting en alleen denkend aan vandaag en morgen. De man waarvoor ik m’n hart voorzichtig openstelde.
Alleen, zo bedacht ik me, dat was niet helemaal zoals ik het wilde. Ik wilde niet voorzichtig, stap-voor-stap. Eerder gaf ik al aan dat ik daar niet zo goed in was, alleen aan vandaag en morgen denken.


Ik ging met vakantie en dacht aan hem. Ook aan dat ik niet zo goed wist wat hij nou eigenlijk van mij vond. Als we elkaar zagen was het gezellig en voelde ik wel iets van zijn kant, alleen als we elkaar niet zagen was er ook helemaal niets. Stilte van zijn kant en een soort verlangen van mijn kant.

Terug van vakantie regelde ik een verrassing op een perfecte zomeravond. Ik huurde een sloep inclusief koude rosé, nam stokbrood met franse kaasjes mee. De perfecte zomeravond was bijna perfect. Hij genoot ook van het varen, ik miste bij hem alleen een gevoel dat hij de verrassing inclusief mijn aanwezigheid leuk vond.

De volgende dag dacht ik na over de liefde en ik vroeg me af of mijn wensen voor wat betreft de liefde te hoog gegrepen waren. Moest ik settelen voor minder?

Is mijn verlangen naar échte liefde, met vooral in het begin dag-en-nacht aan elkaar denken teveel gevraagd? Kun je nog ontzettende niet-zonder-elkaar-kunnende echte liefde verwachten nowadays?.
Ik weet niet of het kan maar ik ga er wel voor.

En dat liet ik de man waarvoor ik m’n hart openstelde weten. En dat was dat. Punt.
Diana & The Surpremes wisten dat lang geleden al ‘You can’t hurry love’.

Reacties

zuster_klivia op 29-07-2013 06:44

Het bestaat. En als jij dat wilt, moet je er voor gaan. Soms gaat het echter langzaam, en dat kan ook uitgroeien tot iets moois. Ik denk vooral dat je er niet teveel over na moet denken en gewoon in het diepe moet springen. Maar das makkelijk gezegd zo van mij, in rustig vaarwater met deze grote liefde (Ik ben erg voorzichtig > liefde van mijn leven is een uitspraak waar ik me niet aan waag) Ik weet nl dat ik toen ik Vlam net kende, me ook ontzettend druk heb gemaakt om futiliteiten. 

Jammer voor je iig. 

Next! ;)

(Nee hoor, vind het oprecht shit. Gun het je zo...)

Door op 29-07-2013 16:32
ik sluit me aan bij Klief, zo jammer voor je! Jeemig, dat is toch helemaal geweldig zoals je dat aangepakt hebt; sloepje, bootje, wijntje. Het ligt in elk geval niet aan hoe jij de dingen aanpakt. Maar wat Klivia zegt, is misschien wel waar... misschien heeft het soms tijd nodig? Ik snap jou ook, het moet eigenlijk gewoon meteen vuurwerk zijn.
Mevrouw H. op 29-07-2013 16:56

@ Klivia & @ Door: tijd wilde ik het zéker geven, maar als je voelt dat de ander er niet voor openstaat ... wordt het zo'n eenrichtingsverkeer. En dat voelt dan al een beetje alleen. Jammer zeker!

Volgende keer maar weer met de meisjes 'sloepje varen'! Altijd fun.

Elpee op 30-07-2013 18:51

Van vriendinnen die daten hoor ik dat een afspraak altijd op niets uitloopt als de man zegt: "ik hou niet van bellen" of "ik hou niet van emails". Hij kiest dan voor SMS-jes. Lijkt mij erg kort (.....-zichtig).

Zodra een man zegt na een eerste afspraak: "ik bel je binnenkort", zit het denk ik goed. EEN BELLER IS SNELLER en houdt niemand aan het lijntje.

Mrs. T. op 04-08-2013 20:51

He gats, wat jammer zeg. :-(

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl