De voorspelling van de Chinezen

De Chinezen hebben het beste met mij voor. Ik weet niet wat ik heb gedaan om dit te verdienen maar als wat zij voorspellen waarheid wordt, dan kan dit wel eens een bijzonder goed jaar worden.

Het jaar van de Slang heeft zowel wereldwijd als in onszelf voor de nodige onrust gezorgd. Nu het jaar van het Paard is aangebroken zal dit veranderen. Aangezien het Paard de eigenschap bezit een echte doener te zijn, zullen alle zaken die zijn blijven liggen in 2013 – doordat de Slang de spreekwoordelijke kat uit de boom keek – worden aangepakt. Waardoor 2014 in het teken staat van werk en actie. Groei en ruimte voor vernieuwing ligt binnen handbereik. Steeds meer mensen zullen hun dromen nastreven en ervoor kiezen hun hart te volgen. En dan quote ik de Chinezen, dus kom niet bij mij aankloppen als dat voor jou niet gelukt is aan het einde van dit jaar.

En dan mijn persoonlijke voorspelling, althans die van de Rat, wat ik volgens de Chinezen ben:

Het jaar zal veel veranderingen gaan openbaren. Dit zal te maken hebben met plotselinge gebeurtenissen buiten jouw om.
Hmm. Tot zover niet veel goeds, althans ik weet niet of ‘plotselinge gebeurtenissen en veel veranderingen’ nou echt zijn waar ik op zit te wachten.

De Rat moet dit jaar goed op zijn gezondheid letten. Overweeg een sport te gaan beoefenen of een dagelijkse wandeling want je zult jouw energie goed kunnen gebruiken. Deze dien je dan ook te onderhouden. Een Rat in een paardenjaar kan in energie wel eens over de top gaan met alle nadelige gevolgen van dien.
Komen ze nu mee, die Chinezen. Hadden ze niet een week eerder kunnen melden dat ik niet ‘over de top moest gaan’ – voordat ik over de kop ging tijdens m’n Bootcamp avontuur.

2014 zal voor de Rat een jaar zijn waarin hij of zij een goede kans maakt op een promotie dan wel een veelbelovende carrièreswitch.
Dit klinkt goed; begonnen aan dé opleiding waarmee die carrière switch natuurlijk binnen handbereik ligt. Klein detail is dat ik de opleiding nog éven met goed gevolg moet afronden, nog éven op zoek moet naar klanten. Maar het begin is er.
 
De Rat gaat een gepassioneerd en romantisch jaar tegenmoet. Ratten met een relatie zullen nader tot hun partner komen, en zij die alleen zijn zullen genoeg liefde van vrienden en kennissen ontvangen. Het kan zijn dat de ‘zoekende’ Rat dit jaar die ene partner wel tegen gaat komen.
Kijk! Dit zijn de berichten – Passie, Romantiek en die ene tegenkomen. Ik zet de champagne vast koud (en een biertje voor hem natuurlijk).

Als de voorspellingen die de Chinezen gedaan hebben uitkomen voor mij, dan zal ik mijn dankbaarheid tonen en direct mijn geld uitgeven in de plaatselijke Chinees. Al twijfel ik of de Keuringsdienst ratten binnen laat.
Reacties

Mrs. T. op 02-02-2014 20:15

Dat het maar een mooi jaar mag worden!

Ik vind het wel passen trouwens: een pony en nu het jaar van het paard. Dat belooft veel goeds. Wedden?

Mevrouw H. op 02-02-2014 21:05

Scherp! Mrs T! Zou dat een voorbode van een goede match zijn dan :)

Door op 06-02-2014 15:09

Gelukkig nieuw haar én jaar:)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl