Huppelen

Er zijn nogal wat nare dingen gaande en dan heb ik het niet alleen over dingen in de wereld maar ook in mijn inner circle. Trouwens, over Inner Circle gesproken, ik kreeg daar laatst een uitnodiging voor – het blijkt iets met singles op het Web waar ik op zoek kan naar gelijkgestemden. Ik ga me daar binnenkort eens in verdiepen denk ik, maar daarover later meer mensen.
Soms is het gewoon even nodig om je af te sluiten van nare dingen en het even lekker over volledig onbelangrijke zaken te hebben hier. Alhoewel, onbelangrijk. Voor mij en de meeste vrouwen die ik ken zijn dit eigenlijk héél belangrijke zaken. Wat zeg ik; naast eten, drinken en een dak boven ons hoofd komt het aanschaffen van een nieuw paar laarzen toch zeker in de buurt van een van de eerste levensbehoeften van de vrouw.


Ik kocht een maand of wat geleden m’n laatste paar nieuwe laarzen. Zwart leer, met een simpel riempje en een hoge hak. Zakelijk goed te dragen en ook sexy onder een goede jeans. Eigenlijk ook een prima paar laarzen voor onder een jurkje, al ben ik niet zo’n jurkjes type. Hoewel, met een maillot én een goed paar laarzen durf ik best in een jurkje. En zo komen we weer uit bij het probleem, een goed paar laarzen. Ik ben hard toe aan een nieuw paar. Kijk in m’n kast en vind daar verschillende soorten laarzen, van cowboy- en andere laarzen met stiksels, verschillende suede laarzen tot nette leren laarzen. Maar ik wil nieuwe! En wel nu!

Tijdens vrije momenten holde ik al binnen bij verschillende winkels maar ik kwam hét perfecte paar nog niet tegen. Paste zo eens wat, maar het was het allemaal nét niet. Zwichtte bijna voor een paar, omdat de drang naar nieuwe zo sterk was dat ik gewoon met zo’n grote tas met een doos laarzen naar huis wilde lopen. Maar was toch trots op mezelf dat ik niet de zoveelste miskoop deed, om het jaren later nog de ongeopende doos onderin de kast tegen te komen. Nee, de aanschaf van de perfecte laars luistert nogal nauw. Het dragen van een laars is als een goede of slechte haardag, het kan je dag maken of breken als je de juiste óf net niet de juiste laars aan hebt voor de gelegenheid. Je begrijpt, het leven van de vrouw die van een laarzen houdt is niet altijd een Punica Oase.

Ondanks dat ik nog niet tegen de perfecte laars aanliep in een winkel, ben ik niet van plan via het Web te gaan shoppen. Zo kocht ik laatst via een Webshop een New Balance sneaker waarvan ik dacht dat dat de perfecte sneaker was. Overal uitverkocht en toch nog op het Web te vinden, het leek mijn lucky day. Het meisje dat de sneaker aanhad op de webshop, had waarschijnlijk maatje 35 of kleiner, want aan mijn maat 39 hadden de sneakers de omvang van een paar klompen waarmee je boer Theo rustig tussen de koeien ziet rondstappen. Mocht iemand op zoek zijn naar een New Balance sneaker, ik heb dus nog een ongedragen paar liggen voor een zacht prijsje ..

Het is hoog tijd dat ik tegen de perfecte laars aanloop, want ik heb wel weer behoefte om te huppelen. Het is namelijk al een poosje geleden dat ik mij huppelend verplaatste. Want huppelen doe ik niet zomaar. Daarvoor ben ik óf heimelijk verliefd óf ik loop op een nieuw paar laarzen.


Voordat ik de perfecte laars heb gevonden moet ik mij misschien toch vast aanmelden bij de Inner Circle, wie weet loop ik daar iemand tegen het lijf waarvan ik weer zin krijg om te huppelen.Reacties

Mrs. T. op 25-01-2015 16:38

Ik snap je helemaal. Kocht een paar maanden geleden ook nieuwe, lange, zwarte laarzen en vind ze erg fijn. Nadeel alleen is dat er, bovenaan aan de buitenkant, een soort van drukding zit. En als je dan met je benen over elkaar zit, dan doet dat zeer. Suf is dat!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl